VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN“ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN“ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Genel 25.11.2020 22:25:43 79 0
VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN“ÖĞRETMENLER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu onurlu günde, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin her bir köşesinde canla başla çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

Beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcileri olarak öğretmenlerimize büyük önem veriyoruz. Bedeli maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın; sevgi, şefkat ve fedakârlık gerektiren bir mesleği icra eden öğretmenler gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemizdir.

 Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Öğretmenlerimizden beklentimiz; çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Osman Hacıbektaşoğlu

Vali/Belediye Başkan V.


Siirt İl Özel İdarespor’u Konuk Edilecek

Siirt-Şirnak’tan-Ammana-Bir-Kultur-Koprusu

Milli Eğitim Müdürü Gülmez Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını Denetimledi

Vali Kızılkaya’dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Güven Tazeledi

MHP Siirt İl Başkanı Tükenmez, ATO Başkanı Baran’ı Ziyaret Etti

Vali Kızılkaya, Belediye Başkanı Ekrem Erdem’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Kızılkaya, Veysel Karani Beldesinde Cami İnşaat Çalışmalarını İnceledi.

Valİ Kızılkaya Veysel Karani Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti

SİÜ Arama Kurtarma Takımı Doğada Arama Kurtarma Eğitimi ve Doğada Yürüyüş Etkinliği Yaptı. 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.