Tarih: 21.08.2019 10:54

VALİ ATİK’TEN, TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’E NEZAKET ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Vali Ali Fuat Atik, Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, İl Genel Meclis Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Cangir Bayram ve Siirt spor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulunarak, yenigörevinde hayırlı olsun dileğinde bulundu.

TFF'nin Riva'daki merkezinde gerçekleşen ziyarete, konuşan Vali Atik, TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in Siirt’te önemli yatırımları gerçekleştirerek, kent ekonomisine önemli değerler kattığını belirterek, Siirt İl Özel İdare Spor’un tesisleşme noktasında destek beklediklerini söyledi.

TFF Başkanı Özdemir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Siirt’in ekonomik, sosyal ve sportif alanda gelişimi için destek olamaya hazır olduklarını belitti.

Ziyaretin ardından Vali Atik, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beraberindeki heyet, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni gezdi. Gezide A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de yer aldı.

Vali Atik, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir süre sohbet ederek, başarı dileklerini iletti.

Vali Atik, daha sonra tesislerde antrenman yapan Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman’la da görüşerek, AEK maçında başarı diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —