TÜRKSAT ekmek kapısı oldu

TÜRKSAT ekmek kapısı oldu

20.09.2014 04:07:58 63 0
TÜRKSAT ekmek kapısı oldu


TüRKSAT Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) uyumlu uydu alıcısı kullanan vatandaşlar yeni uydu üstünden yayınları izlerken, eski sisteme uyumlu uydu alıcısı kullanan ilçe halkı soluğu uydu sitemi satan meslek noktayı sahiplerinin beraberinde almaktadır. Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 5 yıldır uydu sistemleri satıcılığı oluşturan hekim Solcan, “Türksat 2 A uydusu üstündeki yayınların 4 A uydusuna geçmesi itibarı ile eski sistem uydu alıcılarını 5 TL karşılığında güncelliyoruz. Bu nedenle durgun olan işlerimiz açıldı. Yeni uydu alıcısı alacak müşterilerimize TKGS uyumlu uydu kullananları tercih etmeleri tavsiye ediyoruz.



öteki uydu alıcıları içinse, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ ya da 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/altı değerleri girilerek “şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir. Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° şark yörüngesinde (Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte) hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ilave bir antene gereksinim bulunmadığı benzeri mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmaz.” diye konuştu.



Siirt’te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor

Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Siirt'te 'Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan' projesi tamamlandı

Siirtli Acil Tıp Uzmanı Sezgin, astım hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı

Siirt’te zincirleme kazada: 3 kişi yaralandı

Siirt’te 16 Doktor Ataması Yapıldı

Siirt Valiliği Uyardı ! Bu Saate Dikkat

Vali Kızılkaya Eruh/Bayıryüzü Doğu Sadak-1 Petrol Üretim Sahasında İncelemelerde Bulundu

Vali Kızılkaya, Eruh Bayıryüzü Askeri Üs Bölgesini Ziyaret Etti.

Vali Kızılkaya “Şehitlik Anıtı’nı ziyaret etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.