Tarih: 27.02.2024 13:06

Tillo’da Müftülük Binası Yapılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Siirt’in Tillo İlçesinde  Müftülük binasının yapımının devam ettiği belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılan İlçe Müftülük binasının inşaat çalışmalarının  hızla devam ettiği öğrenildi.

Yapımı devam eden Müftülük binasında inceleme yapan Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı Tillo İlçe Şubesi tarafından  yapılan İlçe Müftülük Binasında çalışmalar hızla sürüyor. Tillo girişinde olan ve ilçe Kaymakamlık il binasının karşısında olan 4 katlı binanın tamamlanmasıyla Tillo ilçesi, yeni müftülük binasına kavuşacak” dedi.

İNŞAATIN %80 BİTTİ

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal inşaatı devam eden müftülük binasının %80’nin bittiğini açıkladı. Pinal; “Yeni 4 katlı müftülük hizmet binasında çalışmalar sürüyor. Binanın kaba inşaatının yüzde %80’i tamamlandı. Pencereler yerleştirildi. Bina içinde ince işlemler devam etmektedir. İlçe Müftülüğümüzün binasının diğer eksikliklerin tamamlanması ile hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Öte yandan Tillo İlçe Müftüsü Ömer Argun’da 4 katlı olarak tasarlanan  hizmet binasında lojman  ve  4-6 yaş Kuran kursunun da bulunduğunu sözlerine ekledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —