Tarih: 30.04.2019 11:49

SİİRT JANDARMASINDAN, “TÜRKİYE DUMAN” UYGULAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yurt genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen Türkiye Duman Uygulaması kapsamında; (933) şahıs, (408) araç ve (90) iş yeri kontrol edilmiştir. Çeşitli suçlardan aranan (3) şüpheli şahıs yakalanarak, adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, işlenmesinin önlenmesi, sigara kaçakçılığına engel olunması, genel sağlık ve genel ahlakın korunması maksadıyla Valilikler koordinasyonunda, Siirt İl Jandarma Komutanlıklarınca eş zamanlı olarak ülke genelinde, Türkiye Duman Uygulaması' icra edilmiştir.

Kaçak sigara ile mücadele kapsamında, Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan tekel bayi, büfe, bakkal vb. isimler altında faaliyet gösteren işyerlerinde (44) ekip, (252) personelin katılımı ile (2) uyuşturucu arama köpeği ve (2) Bomba Arama Köpeğinin de kullanımı ile Jandarma sorumluluk bölgesinde (933) şahıs, (408) araç ve (90) iş yeri kontrol edilmiştir. Yapilan bu kontrollerde çeşitli suçlardan aranan (3) şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —