Müdürlerin ismini verdi

Müdürlerin ismini verdi

6.12.2014 05:04:37 61 0
Müdürlerin ismini verdi

Hükümlü bulunduğu Kandıra Cezaevi’nden 10.30 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Samast, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Yusuf Hakkı Doğan’a yaklaşık 3 saat ifade verdi. İlk soruşturmayı yürüten Savcı Muammer Akkaş tarafından tanık olarak dinlendiği dönemde cinayete ilişkin kayda değer yeni bir bilgi vermeyen Samast’ın bu sefer detaylı bilgiler verdiği ifade edildi. 8 sayfalık ifade veren Ogün Samast, soru cevap şeklindeki ifadesinde Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’i ‘Büyük abi’ olarak tanınan Erhan Tuncel aracılığıyla bildiğini, yüz yüze görüşmediğini söyledi. Samast’ın ayrıca savcıya 3. bir kişinin daha adını verdiği belirtildi. Bazı Emniyet müdürlerinin ismini verdiği iddia edilen Samast, ifadesinin ardından yeniden Kandıra Cezaevi’ne götürüldü.

 

TUNCEL DE DİNLENECEK

Örgüt üyesi olduğu gerekçesiyle İstanbul 2’nci Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davanın, özel yetkili mahkemelerin kapatılmasının ardından Dink’in öldürülmesine ilişkin İstanbul 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ana davayla birleştirilmesinin ardından Samast, soruşturmayı yürüten Yusuf Hakkı Doğan’a mektup göndererek ifade vermek istediğini belirtmişti. Soruşturma kapsamında kamuoyunda ‘Büyük Ağabey’ olarak bilinen Ergenekon ana davası sanıklarından Erhan Tuncel’in de tanık olarak dinleneceği öğrenildi.

 


Siirt’e Jandarma Haftası Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Siirt Belediye Eş Başkanları Esnaf ve Vatandaşı  Ziyaret Etti

Vali Kızılkaya, Kurtalan Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

Siirt Valiliğinden Meteoroloji Uyarı

Vali Kızılkaya Çocuklarımızın güvenliği bizim vazgeçilmezimizdir

Siirt Belediyesi Arızalı Yolcu Otobüslerini Bakım ve Onarıma Gönderdi

Vali Kızılkaya Deryalar Ailesinin Acılarını Paylaştı

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Türkiye Birincisi Oldu

Siirt Belediyesi Arızalı Yolcu Otobüslerinin Bakım Ve Onarımı İçin Gaziantep'e Gönderildi 

Siirt’in İlçelerinde Kapanan Yollar Ulaşıma Açıldı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.