Tarih: 03.07.2020 21:49

KÖYLERİMİZİN YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Baykan Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri tarafından köylerimizin yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ yaptığı açıklamada, “Amacımız köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yol konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmaktır. İlçe Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında;  vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz kullanımı için bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. 2020 yılı yol bakım-onarım ve yapım işlerimiz kapsamında vatandaşlarımızdan gelen talepler ve planladığımız programlar dahilinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yapımı tamamlanmayan, eksik kalan diğer ilçe ve köylerimizdeki yol yapım çalışmalarımızda planladığımız şekilde koordineli olarak devam edecektir. ” Dedi.

Yol yapım çalışmaları tamamlanan Köy muhtarları ve köy sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Baykan Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi ve tüm ekiplerine yol yapımda gösterdikleri büyük gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —