Tarih: 09.03.2024 11:28

Kaymakam Eşi Şefika Serin’den Şehit Ailesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Samet Serin’in  eşi  Şefika Serin Hanımefendi şehit ailesini ziyaret etti.

Kaymakamı/Belediye Başkan V. Samet Serin’in  eşi Şefika Serin Hanımefendi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol’un yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

 

Hanımefendi  Şefika Serin , ziyarette şehit yakınlarıyla  yakından ilgilenip sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur diyen ve şehitlerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Hanımefendi Serin, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  

Devletimizin bölünmez bütünlüğü için vatan, bayrak ve istiklal uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerinin, en kıymetli emanetlerimiz olduğunu söyleyen Hanımefendi Serin “Şehitlerimiz, bizler için canlarını verirken geride bıraktıkları yakınlarını, kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz. Bizler bu fedakarlık karşısında devlet olarak her fırsatta sizlerin yanında olacağız. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum.” dedi. 

Duygu dolu anlar yaşayan şehit yakınları  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kurtalan Kaymakamı / Belediye Başkanvekili Samet Serin’in  eşi Hanımefendi Şefika Serin   ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —