Kaymakam Bağlı, Vefat Eden Köy Muhtarının Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Kaymakam Bağlı, Vefat Eden Köy Muhtarının Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Genel 20.01.2023 13:26:26 197 0
Kaymakam Bağlı, Vefat Eden Köy Muhtarının Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkanvekili Emin Bağlı, Vefat eden Baykan İlçesi Adakale Köyü Muhtarı ve Güvenlik Korucusu Şahin Karadamar’ ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Kaymakam/Belediye Başkanvekili Bağlı, Merhum Şahin Karadamar’ın babası Bedrettin Karadamar ve Yakınları, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Özger, AK Parti Baykan İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Gülümser ve Baykan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Cemal Sarıyer tarafından karşılandı.

Kaymakam/belediye Başkanvekili Bağlı, Baykan İlçesi Adakale Köyünde vefat eden Köy Muhtarı ve Güvenlik korucusu Şahin Karadamar’ ın ailesini ziyaret ederek, ailesine taziye dileklerini iletti, başsağlığı ve sabır diledi.

Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını kaydeden ,“Vefat eden Güvenlik Korucumuz/Köy Muhtarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerimize başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.

Merhum Adakale Köyü Muhtarı Şahin Karadamar ın Babası Bedrettin Karadamar ve Yakınları kendilerini bu acı günlerinde ziyaret ederek, acılarını paylaşan Kaymakam/Belediye Başkanvekili Bağlı ve beraberinde heyete teşekkür etti. Merhum Karadamar, için okunan duaların ardında Kaymakam/Belediye Başkanvekili Bağlı ve beraberindeki heyet vefat eden Şahin Karadamar’ın babası, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunarak taziye ziyaretlerini sonlandırdılar

Kaymakam/Belediye Başkanvekili Bağlı’ya Baykan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Sevinç ve Asker personel eşlik etti.

Haber: Nurhak EROL


Baykan Belediyesinin Dere Islah Ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Siirt Sosyal Hizmetler Müdürü Sabri Sidar’ın Şehit Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Gazetemizden Başkan Cengiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?

Siirt Valiliğinden ''Orman Benim'' Kampanyasına Davet

Siirt'te sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Vatandaşlar yürümekte zorlandı!

Baykan İlçemizde Orman Yangınlarıyla Mücadele İçin  ‘’Orman Benim’’ Kampanyası Düzenledi

Batman Belediyesi’nin yeni eşbaşkanı belli oldu

Siirt'te Merdiven Altı Sigortacılara Dikkat Çekildi! Resmi Olmayan Sigortacılardan Uzak Durun Çağrısı

Siirt Belediyesi’nden Amedspor kararı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.