İlk pilot uygulama İstanbul'da başlıyor

İlk pilot uygulama İstanbul'da başlıyor

Sağlık 26.05.2015 06:40:50 60 0
İlk pilot uygulama İstanbul

Özellikle prostat kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirerek hastalara yol göstermek üzere harekete geçen Prostat Kanser Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

Prostat kanseri ve ürolojik hastalıklar konusunda halkı bilinçlendirmek adına yapılacak eğitim toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Prostat Kanseri Derneği’nin girişimleri ile Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu ve Prof. Dr. Derya Balbay tarafından gerçekleştirilecek.  Tüm soruların Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu ve Prof. Dr. Derya Balbay tarafından cevaplanacağı toplantı, halka açık olarak yapılacak.

Prostat Kanseri,  erkeklerde en sık görülen 2. kanser türüdür ve erken evrede teşhis edildiğinde diğer kanser türleri arasında sağ kalım oranı en yüksek olanıdır. Ancak maalesef doktordan çekinme ve doktora geç başvurma gibi sebeplerden dolayı ileri evrede görülme sıklığı son yıllarda artış göstermiştir.
Yapılacak eğitim toplantılarının amacı; prostat sağlığı, prostat kanseri ve üreme sağlığı konularında toplumun bilinçlendirilmesi olarak belirlenmiştir.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın da desteklediği ve katılımın ücretsiz olacağı ‘Üroloji Bilgilendirme Toplantıları’nın pilot uygulaması; 12 Mayıs 2015 Salı günü,  saat 13.00 – 15.00 arası Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 


Baykan Belediyesinin Dere Islah Ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Siirt Sosyal Hizmetler Müdürü Sabri Sidar’ın Şehit Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Gazetemizden Başkan Cengiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?

Siirt Valiliğinden ''Orman Benim'' Kampanyasına Davet

Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı

Siirt’e Hakkında 14 Yıl 7 Ay 12 Gün Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Baykan’da 490 paket kaçak sigara ele geçirildi

"Siirt İçli Köftesi/Siirt Kiteli" Coğrafi İşaretle Tescillendi

Siirt’te "Cimer Eğitim Ve Bilgilendirme Toplantısı" Yapıldı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.