ET VE ET ÜRÜNLERİ SATAN İŞLETMELER, KASAPLAR DENETLENİYOR

ET VE ET ÜRÜNLERİ SATAN İŞLETMELER, KASAPLAR DENETLENİYOR

Genel 23.06.2022 17:49:36 96 0
ET VE ET ÜRÜNLERİ SATAN İŞLETMELER, KASAPLAR DENETLENİYOR
Siirt Belediye Başkanlığı tarafından kesimhanenin faaliyete alınması ile birlikte kontrolsüz ve kaçak kesimlerin önüne geçmeye yönelik denetim faaliyetleri arttırıldı. Bu kapsamda Siirt Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan ekipler et ve et ürünleri satan işletmeleri, kasapları denetliyor. Denetim ekipleri, veteriner hekim kontrolünde kesim yapılan hayvanlar dışında et ve et ürünleri satışına izin verilmeyeceği ve bu konuda yasal işlem uygulanacağı konusunda işletmeleri uyararak uyulması gereken kuralları içeren el ilanları dağıttı. Et ve et ürünleri satan işletmelere ve kasaplara yönelik denetimler devam edecektir. Basın bülteni

İl Müdürü Sidar’in Ziyaretleri Sürüyor

Siirt Belediyesinin Haşereyle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

OTLA MÜCADELE KAPSAMINDA İLAÇLAMA YAPILACAKTIR!

İl Genel Meclisi Toplanıyor

Siirt'te Yem Şalgamının Hasadı Yapıldı

Siirt İl Müdürü Sidar , EAH’de Tedavi Gören Hastayı Evinde Ziyaret Etti

Siirt'te firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Siirt İl Genel Meclisi Toplanıyor

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Şehitoğlu, Baykan’da Güvenlik Korucularını Ziyaret Etti.

Armutlu’da Şube Başkanlığı Değişimi


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.