Elektrik dağıtım şebekelerine bakım onarım hizmeti satın alınacaktır.

Elektrik dağıtım şebekelerine bakım onarım hizmeti satın alınacaktır.

Bilim ve Teknoloji 1.04.2021 23:32:42 91 0
Elektrik dağıtım şebekelerine bakım onarım hizmeti satın alınacaktır.

DİCLE EDAŞ HİZMET ALIM İŞİ İHALE İLANI

İhale konusu aşağıda yazılı bulunan 2 (iki) adet iş 12/04/2021 tarihinde ihale edilecektir. 1.İşin Adı                                 : DEDAŞ MARDİN VE ŞANLIURFA İLLERİ AG-YG (OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ (3.SEVİYE) BAKIM ONARIM İŞİ İKN                                          : 1005201 Son Teklif verme Tarihi          : 12/04/2021 Son Teklif verme Saati             : 09:30 Komisyon Toplanma saati      : 10:00 Tekliflerin sunulacağı yer       : Genel Müdürlük Hizmet Binası Zemin kat Evrak Kayıt Birimi Komisyonun toplanacağı yer : Genel Müdürlük Hizmet Binası 5.kat büyük toplantı salonu 2.İşin Adı                                 : DEDAŞ DİYARBAKIR, BATMAN, SİİRT VE ŞIRNAK İLLERİ AG-YG (OG) ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ (3.SEVİYE) BAKIM ONARIM İŞİ İKN                                          : 1005202 Son Teklif verme Tarihi          : 12/04/2021 Son Teklif verme Saati             : 09:30 Komisyon Toplanma saati      : 11:00 Tekliflerin sunulacağı yer       : Genel Müdürlük Hizmet Binası Zemin kat Evrak Kayıt Birimi Komisyonun toplanacağı yer : Genel Müdürlük Hizmet Binası 5.kat büyük toplantı salonu
  1. İhale tarihinde belirtilen Komisyon toplantı saatinde açık eksiltme yapılacaktır. Açık eksiltmeye katılacak olan ilgililerin imza sirkülerini, vekalet edecekler için de vekaletnamenin/imza beyannamesinin olması zorunludur. İmza sirküsü ve vekaleti/beyanı olmayan isteklilerden revize teklif alınmayacaktır.
  2. İhaleye KEP adresi olmayan kişiler katılamazlar.
  3. İhale dosyası hazırlanırken istenilen belgeler ayrı bir zarf, sadece teklif mektubu(EK1) – Birim Fiyat Teklif Mektubu /Teslimat Programı (EK-2) bir zarfa konulacak ve ikisi de tek bir ihale zarfına bırakılacaktır. Bu şartları sağlamayan teklif zarfları değerlendirmeye alınmayacaktır.
  4. Ayrıntılı bilgilere www.dedas.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

  . BASIN İLAN KURUMU İLAN PORTALI İLAN GOV.TR DE YAYINLANAN İLANA GÖRE

Siirt’te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor

Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Siirt'te 'Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan' projesi tamamlandı

Siirtli Acil Tıp Uzmanı Sezgin, astım hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı

Siirt’te zincirleme kazada: 3 kişi yaralandı

Siirt’te 16 Doktor Ataması Yapıldı

Siirt Valiliği Uyardı ! Bu Saate Dikkat

Vali Kızılkaya Eruh/Bayıryüzü Doğu Sadak-1 Petrol Üretim Sahasında İncelemelerde Bulundu

Vali Kızılkaya, Eruh Bayıryüzü Askeri Üs Bölgesini Ziyaret Etti.

Vali Kızılkaya “Şehitlik Anıtı’nı ziyaret etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.