Baykan’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı.

Baykan’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı.

Genel 11.03.2019 19:03:03 98 0
Baykan’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilçemizde, huzur ve güven ortamında yapılmasına yönelik alınacak tedbirler konusunda Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Baykan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Aykan Çakar, Baykan İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Halil Karagöz,İlçe Seçim müdürü Ali Yaşar,Veysel Karani Polis merkezi ve Jandarma komutanı ,siyasi parti temsilcileri ve Bağımsız adaylar katıldı.
Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un yaptığı konuşmada, Bu toplantı ile amacımız yapılacak olan mahalli seçimlerde vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda seçim geçirmeleridir. Görevimiz vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansımasını sağlamaktır. Temennimiz, ilçemizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir” dedi.
Seçimin İlçemizde güvenli ve huzurlu ortamda yapılmasının sağlanması, halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmelerini gerçekleştirmek amacıyla seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin  görüşüldüğü toplantı karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Siirt İl Müdürü Sadoğlu, Osman Gazi ilk-Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

İl Müdürü Sidar,  Dirikolu Ailesinin Acılarını Paylaştı

Milli Eğitim Müdürü Sadoğlu, Ana Okulunda İncelemelerde Bulundu

Eruh ilçesinde Mangala yarışması düzenlendi

Siirt'te 11. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

Vali Kızılkaya, Nisan Ayı Asayiş Ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Siirt Valisi Kızılkaya Nisan ayında il genelinde yapılan çalışmalara ilişkin rakamları açıkladı

Vali Kızılkaya İl Özel İdaresi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Baykan’da Noterlik Yeni Hizmet Yerine Taşındı

Siirt Diyarbakır Antep Malatya dahil Bakanlık 19 ilde harekete geçti


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.