Tarih: 11.03.2019 19:03

Baykan’da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilçemizde, huzur ve güven ortamında yapılmasına yönelik alınacak tedbirler konusunda Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Baykan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Aykan Çakar, Baykan İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Halil Karagöz,İlçe Seçim müdürü Ali Yaşar,Veysel Karani Polis merkezi ve Jandarma komutanı ,siyasi parti temsilcileri ve Bağımsız adaylar katıldı.
Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ’un yaptığı konuşmada, Bu toplantı ile amacımız yapılacak olan mahalli seçimlerde vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda seçim geçirmeleridir. Görevimiz vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansımasını sağlamaktır. Temennimiz, ilçemizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir” dedi.
Seçimin İlçemizde güvenli ve huzurlu ortamda yapılmasının sağlanması, halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmelerini gerçekleştirmek amacıyla seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin  görüşüldüğü toplantı karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —