Baykan’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönemi başladı.

Baykan’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönemi başladı.

Genel 10.02.2018 18:39:43 122 0
Baykan’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönemi başladı.
Baykan’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönemi başladı. Baykan Kaymakamı Cuma Çotu, Baykan Yatılı Bölge Ortaokulu’nda yapılan 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 2.dönemi açılış konferansına katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eşref Altun öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileğinde bulunduğu açılış konuşmasıyla başladı. Programda konuşan Kaymakam Çotu, “2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminin kazasız belasız ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum. 1. Dönem ilçemizde verimli ve arzu ettiğimiz gibi huzur içinde güvenle tamamlandı. Bu döneminde aynı şekilde geçmesi en büyük arzumuz. Öğrencilerimizden en büyük isteğimiz çok çalışmaları. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine ülkemizin ulaşabilmesini sağlayabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Öğrenci, öğretmen ve aile bütünleşmesiyle eğitim ve öğretimde istediğimiz seviyeye ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.
Programa; Kaymakam Cuma Çotu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aykan Çakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eşref Altun, Emniyet Amiri Halil Karagöz, kurum amir ve müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. http://baykanhaber.com/gunun-mansetleri/4401/

Baykan Belediyesinin Dere Islah Ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Siirt Sosyal Hizmetler Müdürü Sabri Sidar’ın Şehit Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Gazetemizden Başkan Cengiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?

Siirt Valiliğinden ''Orman Benim'' Kampanyasına Davet

Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı

Siirt’e Hakkında 14 Yıl 7 Ay 12 Gün Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Baykan’da 490 paket kaçak sigara ele geçirildi

"Siirt İçli Köftesi/Siirt Kiteli" Coğrafi İşaretle Tescillendi

Siirt’te "Cimer Eğitim Ve Bilgilendirme Toplantısı" Yapıldı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.