Tarih: 10.04.2024 15:23

AK Parti İl Genel Meclis Abdülkerim Güncü Mazbatasını Aldı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler seçimleri sonrasında AK Parti 1.sıra İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Abdülkerim Güncü Mazbatasını 10.04.2024 günü saat 13:00’da Baykan İlçe Seçim Kurlunda Mazbatasını aldı.

Baykan Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Cahit Gümüş, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem  ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe  Başkanı Cahit Gümüş , Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ile İl Genel Meclis Üyesi’nin mazbatalarını almalarının ardından açıklamalarda bulunarak, "31 Mart yerel seçimlerinin Baykan’ımıza  ve kıymetli Baykan  halkımıza hayırlı olsun. Bugün burada, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçilen yeni Belediye Meclis üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimizin mazbatalarını almaları için bir araya geldik. Yerel seçimlerin sonuçlarına göre belirlenen yeni meclis üyelerimiz, Baykan’ımıza , köylerimize ve kıymetli halkımıza hizmet etmek için göreve hazırlar. Bizler de, AK Parti olarak, mazbatalarını alan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, Belediye  ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla ilçemizin  gelişimi ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Seçilen Belediye Başkanımız Ekrem Erdem,  tüm Belediye Meclis ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —