81 İLİMİZDE YAPILAN “KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ” BAYKAN İLÇEMİZDE  DE YAPILDI

81 İLİMİZDE YAPILAN “KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ” BAYKAN İLÇEMİZDE  DE YAPILDI

Genel 11.07.2020 11:37:53 120 0
81 İLİMİZDE YAPILAN “KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ” BAYKAN İLÇEMİZDE  DE YAPILDI

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Türkiye genelinde tüm illerde gerçekleştirilen yeni tip korona virüs salgınına yönelik denetimler İlçe Tarım Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Amirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcileri, Zabıta Müdürlüğü personellerinden oluşan denetim ekipleri tarafından ilçemizde de yapıldı.

Denetimlerde esnafların genel olarak kurallara uyduğu ve tedbirleri aldığı görülürken denetimlerin vatandaşların sağlığı için sık sık yapılacağını belirten Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, “Dünyada pek çok ülkede yaşanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) kaynaklı olağanüstü durumlarda yeterli önlemi almakta geciken ülkelerde kayıpların artmasına neden olmuştur. Bu sebeple ülkemizde benzeri olumsuzlukların yaşanmaması için gıdanın hazırlanması, sunumu, satışı ve servis edilmesi sırasında olası muhtemel virüsün yayılmasının engellenmesi amacıyla, Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan denetim komisyonu ilçemizde faaliyette bulunan pastane, lokanta, gıda depoları, marketler, berber, fırınlar, kasap ve şarküteri gibi faaliyetine devam etmekte olan işletmelerin denetimleri gerçekleştirilmiş olup, iş yeri sahipleri alınması gereken tedbirler konusunda uyarılarda bulunulmuştur. İlçemizde özellikle hijyen ağırlıklı denetimler korona virüs tehlikesi ülkemizden gidinceye kadar devam edecektir” dedi.

 

Baykan Belediyesinin Dere Islah Ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Siirt Sosyal Hizmetler Müdürü Sabri Sidar’ın Şehit Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Gazetemizden Başkan Cengiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?

Siirt Valiliğinden ''Orman Benim'' Kampanyasına Davet

Siirt’te "Cimer Eğitim Ve Bilgilendirme Toplantısı" Yapıldı

Siirt'te hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Siirt'in meşhur lezzetine tescil! İşte tarifi

Baykan'da orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi

İl Müdürü Sidar ‘ın Ev Ziyaretleri Sürüyor


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.